Els professors a Finlàndia seran COACH i MENTORS

12 de maig 2016, 0:28 publicada per Francesc Garrido   [ actualitzat el 14 de juny 2016, 2:36 ]

Els professors a Finlàndia seran COAHC i MENTORS (12/05/2016 - Notícia Nº33)

Aquest país europeu , conegut per comptar amb el millor sistema educatiu del món, prepara un canvi per abolir les diferents matèries i comptar amb classes participatives.


Finlàndia, país europeu conegut per comptar amb un dels millors sistemes educatius del món , prepara un canvi radical amb el qual espera optimitzar la qualitat de les seves institucions educatives : l'abolició de les diferents matèries.

A partir del 2016, totes les escoles del país nòrdic començaran a aplicar un mètode nou conegut com phenomenon learning. Sota aquest sistema, les classes tradicionals seran desplaçades per projectes temàtics, gràcies als quals els alumnes s'apropiaran del procés d'aprenentatge.


Saber-ne més............ Web font


Estudi econòmic. De Fluorescents convencionals, a LED

29 d’abr. 2016, 0:59 publicada per Adrià Ribes Martín

Estudi economic. de Fluorescents convencionals, a LED (29/04/2016 - Notícia Nº32)

Els alumnes de 2n juntament amb el professor Francesc Garrido estan realitzant aquest dies un estudi

econòmic, per.  a la llarga, substituir tots els fluorescents convencionals del Institut per fluorescents “LED” que son mes econòmics, i tenen mes hores de vida, entre altres.


Ahir dia 29, en Ramon, de l’empresa Electro-Stocks de Lleida ens va portar diferents models de fluorescent LED, i ens va fer una mica d’explicació per a que puguessim comparar i decidir. En la conferencia vam convidar als alumnes de primer i la resta dels professors del cicle formatiu.


Durant un temps, l’estudi es realitzara només a la nostra aula de domòtica, i si tot va bé, es canviaran tots els fluorescents del centre.


10ª Fira de la Formació Professional

18 d’abr. 2016, 4:50 publicada per Adrià Ribes Martín

10ª Fira de la Formació Professional (18/04/2016 - Notícia Nº31)

Aquest passat fi de setmana, els alumnes de 2n van anar a la 10ª Fira de la FP que es

celebrava els dies 14, 15 i 16 d’abril, al Pavelló 4 dels Camps Elisis, a Lleida.

Compartint el seu estand amb els elèctrics de l'Episcopal i l’Escola del Treball, van mostrar alguns dels seus projectes i, alhora, els propis alumnes assessoraven i donaven informació a tota la gent interessada que ens visitava.  


De part dels altres centres, comptàvem amb una maqueta de electropneumàtica, un braç robot, una casa domòtica, un motor de alterna regulable a través d’una pantalla tàctil, una antena televés amb una càmera de videovigilància i un joc de bombetes “LED” de colors per distreure als mes menuts, entre altres.


Nosaltres vam portar els nous pòsters i videos fets pels propis alumnes, i la nostra maqueta de domòtica, que aquest any portava algunes novetats, com la pantalla tàctil edomo, el nou logotip, i el nou sistema eib-port, que permet controlar la màqueta des d’un ordenador, tablet o smartphone i que els visitants podien experimentar.  


El nostre departament de premsa, es va encarregar de fer tot el reportatge.

Un altre any, la fira ha sigut tot un èxit.


Aqui us deixem el nostre fotoreportatge:

Montatge 10ª FIRA FP 2016Desmuntatge Fira FP 2016


10ª Fira FP 2016

Novetats maqueta per a la Fira de la FP

12 d’abr. 2016, 4:48 publicada per Adrià Ribes Martín

Novetats maqueta per a la Fira de la FP (12/04/2016 - Notícia Nº30)
Tenim novetats. Aquest any hem introduït algunes millores a la nostra maqueta de domòtica KNX. Per descobrir-los visiteu-nos al nostre estand de La Família Electricitat a la Fira de la FP!
Entre altres, podreu experimentar com es, controlar una instal·lació domòtica des d'un ordenador. Us ho perdreu? Us esperem!Preparatius 10ª Fira FP

11 d’abr. 2016, 4:32 publicada per Adrià Ribes Martín

Preparatius 10ª Fira FP (11/04/2016 - Notícia Nº29)

Els alumnes de 2n del nostre cicle formatiu, aquests dies estan acabant de fer els 

preparatius per l’estand de la Família 

Electricitat, de la 10ª edició de la Fira de la Formació Professional que es durà a terme els propers dies 14,15 i 16 d’abril al Pavelló 4 dels Camps Elisis de Lleida.
Aquí us deixem algunes fotografies de com estan treballant ara mateix.

Fes-te valdre

11 d’abr. 2016, 4:31 publicada per Adrià Ribes Martín

Fes-te valdre (11/04/2016 - Notícia Nº29)

Els alumnes de primer del nostre cicle formatiu, participant al projecte “Fes-te valdre”.


Fes-te valdre, es un projecte de col·laboració entre el Servei de Treball de l’Oficina Jove de les Garrigues i del professorat dels Cicles Formatius de Grau Mitjà d’especialització en electricitat, administració i olis d’oliva i vins, de l’INS Josep Vallverdú, per donar cobertura en matèria d’orientació laboral per competències als alumnes de primer i segon curs d’aquests cicles.


El professorat és conscient de la importància que els seus alumnes puguin treballar no només continguts específics de la seva formació sinó també adquirir competències que els hi facilitin el desenvolupament d’estratègies per a la inserció laboral i la capacitat de resolució i autonomía en diferents àmbits.


Aquestes sessions han començat al mes d'abril, tenint previst de seguir un itinerari fins el mes maig de 2016.

L’objectiu fonamental, és la promoció de l’emprenedoria entre els joves així com l’optimització de les seves possibilitats i desenvolupament competencial no només a nivell laboral sino personal.Pràctiques T-20 Distribució

11 d’abr. 2016, 4:29 publicada per Adrià Ribes Martín

Pràctiques T-20 Distribució (11/04/2016 - Notícia Nº28)

Els alumnes de 2n, juntament amb el professor Francesc Garrido, estan realitzant aquests

dies dins de l’assignatura d’instal·lacions una serie de pràctiques amb el quadre de la T-20, format pel comptador de reactiva, el comptador d’activa, el rellotge, la regleta de companyia, el diferencial toroïdal, el magnetotèrmic, el transformador i els fusibles.Pràctiques domòtica 2n

11 d’abr. 2016, 4:23 publicada per Adrià Ribes Martín

Pràctiques domòtica 2n (19/01/2016 - Notícia Nº27)

Els alumnes de segon del nostre cicle formatiu, aquests dies ja estan programant i practicant amb l'entrenador de domòtica de 

Siemens, que tenim a l'aula de domòtica.


Us deixem una fotografía de l'alumne Raúl Pèrez mostrant-nos la seva pràctica.
Bon Nadal i un feliç any 2016

22 de des. 2015, 1:10 publicada per Francesc Garrido

Bon Nadal i un felíç any 2016 (22/12/2015 - Notícia Nº26)

La gent del Cicle Formatiu Elèctric de l’INS Josep Vallverdú us desitjem a tots i totes un bon Nadal i un feliç any 2016, i…. vigileu amb elsl torrons! Ens veiem a la tornada.

Pràctiques llei d'ohm i energia reactiva (1r)

15 de des. 2015, 4:32 publicada per Adrià Ribes Martín

Pràctiques llei d'ohm i energia reactiva (1r)" (15/12/2015 - Notícia Nº25)

Els alumnes de 1r del CFE, juntament amb el professor Francesc Garrido aquests dies estan realitzant pràctiques de llei d’ohm i energia reactiva en l’assignatura d’electrotècnia. Aqui us deixem un fotoreportatge.

Enllaç àlbum llei d’ohm: https://goo.gl/4XNX5K

Enllaç àlbum reactiva: https://goo.gl/5RfaeS
1-10 of 33